![1016071_638589696152815_477158426_n[1] 1016071_638589696152815_477158426_n[1]](https://ic.pics.livejournal.com/i_n_d_e_e_z/9329110/216842/216842_original.jpg)
У італьянцаў, іспанцаў, грузінаў ды іншых народаў ёсць добрая традыцыя – піць віно за сямейным абедам. Выпіваючы, яны гутараць і нават спяваюць песні. Беларусы пасля змены таксама п’юць алкаголь, закусваюць і абмяркоўваюць надзённыя справы. Але чаму тады першае – гэта культура піцця, а другое – алкагалізм? Чаму шкодна піць на кухні і тым больш аднаму? Як алкаголь можа стаць часткай культурнай традыцыі? Калі ў Беларусі паход у бар або рэстаран перастане быць раскошай? І чаму ў нас да гэтага часу спрадвечныя крамбамбуля і мёд не набылі статусу нацыянальнага напою? Пра ўсё гэта – чарговае інтэрв’ю праекта “Культура паляпшае жыццё!” Сёння гутарым з бармэнам Паўлам Здаравенкам.
Интэрвью