palitekanom (palitekanom) wrote in by,
palitekanom
palitekanom
by

Дэбюракратызацыя.by

Звяртайцеся, калі ласка. Толькі мы хрэн адкажам. Патаму чьта гладзіолус "электронные сообщения в связи с отсутствием всех необходимых реквизитов не являются обращениями граждан в смысле Закона Республики Беларусь от 6 июня 1996 года «Об обращениях граждан»".

Для параўнання. Неяк у 2007 г. братнія нам кітайцы адкрылі па сабжы цэлы сайт. Пратрымаўся ён колькі дзён. Пасля староначку акуратненька прычынілі. Маўляў, замнога было ахвотнікаў "доложить по форме" на праклятых чынуш. Ну а лёс беларускай рубрыкі, мяркую, будзе болей паспяховы. Хаця б таму, што мала каму ахвота тыцкаць пальцам у стабільна блакітнае неба, каб паскардзіцца на нечаканыя плямы сацыяльна-арыентаванага сонца.
Subscribe

  • Беларусь: раскопки в Турове. Нужны волонтёры!

    С 18 по 23 июня необходимо в очень сжатые сроки провести раскопки. Иначе ювелирная мастерская ранних славян может быть утеряна безвозвратно.…

  • 3 белорусских санатория

    Так вышло, что на прошлые майские праздники я побывала на Нарочи - самом известном белорусском курорте, и в санаториях "Радон" и "Радон Альфа" - в…

  • Романтика большой дороги

    Чтобы посмотреть Европу, нужно взять билет на самолет и через несколько часов вы на месте. Мы с мужем не ищем легких путей. Наш новогодний маршрут в…

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 3 comments